Primer de maig de 2020: Lluitem per un treball digne

El Primer de Maig és el dia que les treballadores i els treballadors recordem tot el que hem aconseguit als nostres centres de treball i el que ens queda per fer.
No reparem en la importància que tenim per als altres fins que arriba aquest dia, reflexionem i ens adonem de moltes coses:
La persona que informa i orienta a les seves companyes i companyes quan els sorgeix un problema construeix el Primer de Maig.
La persona que exigeix un conveni digne construeix el Primer de Maig.
La persona que lluita cada dia perquè es respectin els nostres drets construeix el Primer de Maig.
La persona que no permet que ens juguem la vida durant la feina construeix el Primer de Maig.
La persona que es rebel·la enfront la situació d’injustícia que pateixen les dones construeix el Primer de Maig.
La persona que defensa la conciliació laboral, personal i familiar construeix el Primer de Maig.
La persona que lluita perquè totes les treballadores i els treballadors tinguin accés a serveis públics de qualitat, com la sanitat, construeix el Primer de Maig.
I aquest any, a més, les persones que han estat en primera línia, mentre el món patia una pandèmia, haurien de ser reconegudes com les protagonistes del Primer de Maig de 2020.
Va per a elles i ells tota la meva admiració i agraïment. El vostre esforç no serà en va. Hauria de donar motiu perquè totes les treballadores i treballadors estiguem més organitzats, més units, unifiquem les lluites, tinguem un salari més d’acord al nostre treball, reforcem lo públic i ens mobilitzem perquè aquesta crisi no la paguin els de sempre i ningú es quedi enrere.
Companyes i companys, gràcies per construir el Primer de Maig.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/12/d571222878/htdocs/clickandbuilds/BlocDecidimVilaseca/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/12/d571222878/htdocs/clickandbuilds/BlocDecidimVilaseca/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405