La determinació de tot un poble

Decidim Vila-seca

Decidim Vila-seca

Decidim Vila-seca som un grup de vila-secanes i vila-secans sorgits del món de l’associacionisme local i molt actius en la vida cultural i social del poble. Des de sempre, hem estat estretament vinculats al teixit associatiu i empresarial del poble i, des de l’estima personal i col·lectiva, hem fet possible multitud de projectes en el passat. Som persones del poble amb ganes permanents de contribuir a fer-lo un lloc més ric, viu, dinàmic, pròsper, integrador i socialment just.

Amb escarni, amb voluntat d’escarment, amb una manca de proporció absoluta, controlant els tempos amb cura, avui, 28 de setembre, la judicatura espanyola torna a prendre un paper que no li correspon i entra de ple en l’àmbit polític, validant la inhabilitació del President de la Generalitat, democràticament escollit, per una pancarta.

Una decisió arbitrària presa per un òrgan administratiu, altament polititzat, que, assedegat de revenja contra Catalunya per haver organitzat un referèndum, intenta fer un cop d’estat enderrocant la màxima institució del país.

No ho aconseguiran!

El referèndum va ser possible per la determinació de tot un poble.

El camí recorregut fins a la data ha estat possible per la determinació de tot un poble.

La resistència de les persones que lideren el procés en l’àmbit polític, tant a la presó com a l’exili, és possible perquè darrere tenen la determinació de tot un poble.

Aquest país ha resistit més de 300 anys d’atacs, prohibicions de la cultura i la llengua, menyspreu, insults i espoli, per la determinació de tot un poble.

I aquesta nova agressió, la inhabilitació del Molt Honorable President Joaquim Torra i Pla i tot el que comporta a nivell simbòlic, no ens farà retrocedir ni un sol mil·límetre; al contrari, ens farà més forts, perquè, per damunt de tot, comptem amb l’arma més poderosa que ens ha de portar a l’assoliment de la República Catalana, i és la determinació de totes les catalanes i catalans, que generació darrera generació, ens obstinem, determinadament, en ser poble.

 

Fotografia: ACN


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/12/d571222878/htdocs/clickandbuilds/BlocDecidimVilaseca/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/12/d571222878/htdocs/clickandbuilds/BlocDecidimVilaseca/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405