Aprovades les bases de les subvencions per al foment de l’esport com a escola de valors

Decidim Vila-seca

Decidim Vila-seca

Decidim Vila-seca som un grup de vila-secanes i vila-secans sorgits del món de l’associacionisme local i molt actius en la vida cultural i social del poble. Des de sempre, hem estat estretament vinculats al teixit associatiu i empresarial del poble i, des de l’estima personal i col·lectiva, hem fet possible multitud de projectes en el passat. Som persones del poble amb ganes permanents de contribuir a fer-lo un lloc més ric, viu, dinàmic, pròsper, integrador i socialment just.

Al ple del 6 d’agost s’han aprovat per unanimitat les bases de les subvencions per a les associacions i altres entitats esportives de Vila-seca per fomentar l’esport com a eina cohesionadora, integradora i educativa. 

Aquesta convocatòria és fruit de l’acord per als pressupostos 2020 entre Decidim Vila-seca – AM i Vila-seca Segura – JxC, i té un doble objectiu: per una banda, fomentar la formació del teixit social de les associacions i altres entitats esportives vila-secanes mitjançant l’educació en valors a través de l’esport i, per l’altra, contrarestar els efectes econòmics negatius de la crisi sanitària de la COVID-19 a aquestes entitats.

Així doncs, amb aquesta convocatòria se subvencionaran tant cursos, tallers i jornades de formació esportiva en valors com despeses del funcionament ordinari de l’entitat.

Aquesta convocatòria, però, no deixa de ser un complement a les subvencions esportives ordinàries, en un pas per començar a implementar-hi, a partir de l’any que ve, un canvi substancial també inclòs en l’acord de pressupostos amb Decidim Vila-seca – AM, que comportarà tant un augment de l’import de les subvencions a les entitats i associacions esportives, que s’arribarà a doblar, com l’aplicació de la concurrència competitiva a les convocatòries de subvencions.

Amb aquest canvi, el que vol impulsar el nostre grup municipal és que Vila-seca es consolidi com un municipi de referència en el territori en l’àmbit de l’educació en valors a través de l’esport, fomentant la tasca que ja realitzen les entitats esportives vila-secanes en aquest sentit i donant-los eines i recursos per implementar, no només entre els infants de Vila-seca sinó també entre tota la comunitat,  valors finals vinculats a la pràctica esportiva com el respecte, l’honestedat, la generositat, l’empatia i valors instrumentals de treball en equip, compromís, respecte, perseverança, lideratge, superació, a més d’altres qüestions com els hàbits saludables, la cohesió social i el sentiment de pertinença.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/12/d571222878/htdocs/clickandbuilds/BlocDecidimVilaseca/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/12/d571222878/htdocs/clickandbuilds/BlocDecidimVilaseca/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405